Αρχική Σελίδα
Προφίλ ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ
Περιφερειακή Δομή
Συχνές Ερωτήσεις
Δίκτυα Επιχειρήσεων
Ίδρυση - Αδειοδότηση Επιχειρήσεων
Νέος Αναπτυξιακός Νόμος 3299/2004
Εκδηλώσεις-Συνέδρια

 

 

 

 

 

17/10/2005 5:30 μμ 3ο Περιφερειακό Συνέδριο Κεντρικής Ελλάδας: «Μεταποίηση-Χονδρεμπόριο-Λιανεμπόριο». Διοργάνωση: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΕΕΔΕ-ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ. Συνεδριακό Κέντρο Κάστρου Λαμίας.

07/09/2005 8:00 μμ Εκδήλωση με θέμα: «Κίνητρα ιδιωτικών επενδύσεων για την οικονομική ανάπτυξη και την περιφερειακή σύγκλιση-Συναφείς δράσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης» και κύριο ομιλητή το Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας κ. Σπύρο Παπαδόπουλο. Επιμελητήριο Φθιώτιδας, Λαμία.

16/07/2005 12:00 Πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Κλίμαξ plus». Συμμετοχή του ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ με εισήγηση του Θανάση Ζαχαρόπουλου: «Ο ρόλος των ΚΕΤΑ στην προώθηση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας». Οικοτροφείο Κλίμακας «Αφαία», Αίγινα.

4-5/07/2005 Αναπτυξιακό Συνέδριο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας: «Στρατηγικές Αναπτυξιακών Κατευθύνσεων για την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013». Καμένα Βούρλα. Συμμετοχή του ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ με εισηγήσεις των Θανάση Ζαχαρόπουλου: "Ανταγωνιστικότητα και Συνεργασία των Περιφερειών στη νέα περίοδο" και Ανδρέα Μαυρουλάκη: "Νέες υποδομές ΤΠΕ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας".

21/06/2005 8:00μμ «ΕΠΑΝ-Δράση 2.7.1: Ενίσχυση Επιχειρηματικών Σχεδίων ΜΜΕ και ΠΜΕ». Hμερίδα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας σε συνεργασία με την ΑΝ.ΔΙΑ και το ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ. Επιμελητήριο Φθιώτιδας, Λαμία.

01/06/2005 8:00μμ «Χρηματοδοτούμενα προγράμματα και επιχειρηματικότητα στη Στερεά Ελλάδα». Εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε συνεργασία με το ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ στα πλαίσια της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Αίθουσα εκδηλώσεων κτιρίου Α'. Εισηγητές: Σαράντης Λόλος, αναπληρωτής καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου - Δημήτρης Σφακιανός, Επιχειρηματικός Σύμβουλος ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ.

27/04/2005 5:30μμ Ημερίδα για την «Eνίσχυση Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» σε συνεργασία με το Συνεταιρισμό Γυναικών «ΔΕΣΦΙΝΑ». Ανάλυση βασικών αξόνων του προγράμματος από τον Επιχειρηματικό Σύμβουλο Φθιώτιδας. Δεσφίνα, γραφεία Συνεταιρισμού Γυναικών.

25/04/2005 8:30μμ «ΕΠΑΝ-Δράση 2.11.1: Ενίσχυση Ανταγωνιστικότητας πολύ μικρών επιχειρήσεων του εμπορίου - Ανάλυση Βασικών Αξόνων του Προγράμματος». Hμερίδα στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

19/04/2005 «Προοπτικές απασχόλησης και Νεανική Επιχειρηματικότητα». Hμερίδα στο ΤΕΙ Λαμίας. Εισήγηση του Συντονιστή του ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ με θέμα: «Αγορά εργασίας και επιχειρήσεις για τους αποφοίτους του ΤΕΙ Λαμίας».

16-17/04/2005 «Οι νέες τεχνολογίες στη δια βίου μάθηση». Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο, ΤΕΙ Λαμίας. Εισήγηση ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ με θέμα: «Δημιουργία Δικτύου Τηλεκπαίδευσης στο πλαίσιο Δράσεων ΚτΠ του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας».

15-16/04/2005 «Προοπτικές Ανάπτυξης του τομέα της Αλιείας 2007-2013». Διεθνές Συνέδριο. Συμμετοχή της Επιχειρηματικής Συμβούλου Ευβοίας στο συνέδριο ύστερα από πρόσκληση της Ε.Υ.Δ ΕΠ.ΑΛ.

13/04/05 Ημερίδα με θέμα την ενίσχυση της Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας ύστερα από πρόσκληση της Δημοτικής Επιχείρησης Τουρισμού και Πολιτισμού Αράχωβας. Ανάλυση βασικών αξόνων του προγράμματος από τον Επιχειρηματικό Σύμβουλο Βοιωτίας.

11/04/05 Ημερίδα με θέμα την ενίσχυση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και το Νέο Αναπτυξιακό Νόμο στο Μαντούδι Ευβοίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ευβοίας.

06/04/05 Συνάντηση εργασίας για τις προοπτικές απασχόλησης των ψυχικά ασθενών σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών στα γραφεία του ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ στη Λαμία.

04/04/05 Ημερίδα Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας ύστερα από πρόσκληση του ΚΕΣΥΥ Ν. Βοιωτίας.

27/03/05 7η Πανευβοϊκή Έκθεση, Χαλκίδα. Ημερίδα για την παρουσίαση του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου. Το ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ συμμετείχε στην ημερίδα που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ευβοίας.

26/03/05 7η Πανευβοϊκή έκθεση, Χαλκίδα. Ενημερωτική ημερίδα για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας πολύ μικρών επιχειρήσεων του εμπορίου». Το ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ συμμετείχε στην ημερίδα που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ευβοίας.

23/03/05 Ημερίδα Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας - Ενίσχυση πολύ μικρών επιχειρήσεων του εμπορίου στο συνεδριακό κέντρο Θήβας σε συνεργασία με το ΚΥΕ Βοιωτίας.

21/03/05 Ημερίδα Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στο ΤΕΕ Αταλάντης.

18/03/05 Ημερίδα Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στο ΙΕΚ Λαμίας.

18/03/05 Ημερίδα Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στο ΤΕΕ Μακρακώμης.

17/03/05 Ημερίδα Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στο Εσπερινό ΤΕΕ Λαμίας.

17/03/05 Ημερίδα Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στο 4ο ΤΕΕ Λαμίας (τμήματα αισθητικής, κομμωτικής).

16/03/05 Ημερίδα με θέμα: «Ο ρόλος των αναπτυξιακών εταιρειών στο χωρικό σχεδιασμό και την Περιφερειακή Ανάπτυξη», Βόλος. Εισήγηση του Συντονιστή του ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ ύστερα από πρόσκληση του τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

15/03/05 Ημερίδα Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στο 1ο ΤΕΕ Λαμίας (τμήματα πληροφορικής, γεωργικής οικονομίας, υγείας-πρόνοιας).

10/03/2005 Ημερίδα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για το πρόγραμμα «Πόλοι καινοτομίας στη Στερεά Ελλάδα» στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

10/03/05 Ημερίδα Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ευβοίας, Χαλκίδα. Ανάλυση βασικών αξόνων του προγράμματος από την Επιχειρηματική Σύμβουλο Ευβοίας.

10/03/05 Ημερίδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, Άμφισσα. Ανάλυση βασικών αξόνων του προγράμματος από τον Επιχειρηματικό Σύμβουλο Φθιώτιδας.

10/03/05 Ημερίδα Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στο 2ο ΤΕΕ Λαμίας (τμήματα μηχανολόγων, ηλεκτρολόγων, ηλεκτρονικών).

09/03/05 Ημερίδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, Αρκίτσα. Ανάλυση βασικών αξόνων του προγράμματος από τον Επιχειρηματικό Σύμβουλο Φθιώτιδας ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Γυναικών Αρκίτσας «Η ΕΣΤΙΑ».

23/02/05 Ημερίδα Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Λαμία. Ανάλυση βασικών αξόνων του προγράμματος από τον Επιχειρηματικό Σύμβουλο Φθιώτιδας και εκπρόσωπο του ΕΟΜΜΕΧ.

21/02/05 Ημερίδα Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Άμφισσα. Ανάλυση βασικών αξόνων του προγράμματος από τον Επιχειρηματικό Σύμβουλο Φθιώτιδας.

20/02/05 Ημερίδα με θέμα: «Νέος Αναπτυξιακός Νόμος - Δυνατότητες και ευκαιρίες» σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ευβοίας, Χαλκίδα.

17/02/05 Ημερίδα Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Καρπενήσι. Ανάλυση βασικών αξόνων του προγράμματος από τον Επιχειρηματικό Σύμβουλο Φθιώτιδας και εκπρόσωπο του ΕΟΜΜΕΧ.

16/02/05 Ημερίδα Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Επιμελητήριο Βοιωτίας, Λιβαδειά. Ανάλυση βασικών αξόνων του προγράμματος από τον Επιχειρηματικό Σύμβουλο Βοιωτίας και εκπρόσωπο του ΕΟΜΜΕΧ.

14/02/05 ΔΙΚΤΥΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - 1ο workshop δικτύου γαλακτοκόμων. Πρώτη συνάντηση των γαλακτοκόμων της περιοχής με το Συντονιστή του ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ και τον Επιχειρηματικό Σύμβουλο Φθιώτιδας με σκοπό τη δημιουργία δικτύου επιχειρήσεων. Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο, προτάσεις, απόψεις των παραγωγών καθώς και τρόποι δικτύωσης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα.

11-13/02/05 Σεμινάριο «Ελιά-ελαιόλαδο, διατροφικές αξίες», Στυλίδα. Συμμετοχή της Επιχειρηματικής Συμβούλου Φωκίδας ύστερα από πρόσκληση των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Στυλίδας- Υπάτης.

09/02/05 Ημερίδα Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορχομενού. Εισήγηση Επιχειρηματικού Συμβούλου Βοιωτίας για τα προγράμματα Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

07/02/2005 Ημερίδα Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Καρπενήσι. Ανάλυση βασικών αξόνων του προγράμματος από τον Επιχειρηματικό Σύμβουλο Ευρυτανίας ύστερα από πρόσκληση του ΚΕΚ Ευρυτανίας.

06/02/05 Παρουσίαση προγράμματος Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από τον Επιχειρηματικό Σύμβουλο Βοιωτίας ύστερα από πρόσκληση του Σχολείου 2ης Ευκαιρίας.

02/02/05 ΔΙΚΤΥΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - 1ο workshop δικτύου ελαιοπαραγωγών. Πρώτη συνάντηση των ελαιοπαραγωγών της περιοχής με το Συντονιστή του ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ και την Επιχειρηματικό Σύμβουλο Φωκίδας με σκοπό τη δημιουργία δικτύου επιχειρήσεων. Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο, προτάσεις, απόψεις των παραγωγών καθώς και τρόποι δικτύωσης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα.

28/01/2005 Ημερίδα με θέμα «Περιβαλλοντική διαχείριση στη Στερεά Ελλάδα - Προκλήσεις και προοπτικές», ΕΚΕΠΥ. Το ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ συμμετείχε στα πλαίσια του Δικτύου Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του προγράμματος RISE σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Βοιωτίας και Εύβοιας.

26/01/2005 ΔΙΚΤΥΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - 1ο workshop δικτύου ιχθυοκαλλιεργητών. Πρώτη συνάντηση των ιχθυοκαλλιεργητών της περιοχής με το Συντονιστή του ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ και την Επιχειρηματικό Σύμβουλο Ευβοίας με σκοπό τη δημιουργία δικτύου επιχειρήσεων. Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο, προτάσεις, απόψεις των παραγωγών καθώς και τρόποι δικτύωσης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα.

24/01/05 Εισήγηση του Επιχειρηματικού Συμβούλου Φθιώτιδος για τη Νεανική και Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στο Σχολείο 2ης Ευκαιρίας, Λαμία.

21-22/01/05 Ενημερωτική διημερίδα στα πλαίσια του προγράμματος COHESION-INTERREG, Νεράιδα Καρδίτσας. Παρουσίαση μεθοδολογικών εργαλείων για την ανάδειξη της τοπικής ανταγωνιστικότητας.

18/01/05 1η Ετήσια ημερίδα με θέμα: «Κοινωνική ευθύνη των επιχειρήσεων», Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη. Συμμετοχή του Επιχειρηματικού Συμβούλου Φθιώτιδας.

10/01/2005 ΔΙΚΤΥΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - 1ο workshop δικτύου επιχειρήσεων τουριστικών καταλυμάτων. Πρώτη συνάντηση των επιχειρηματιών της περιοχής με το Συντονιστή του ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ και τον Επιχειρηματικό Σύμβουλο Ευρυτανίας με σκοπό τη δημιουργία δικτύου επιχειρήσεων. Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο, προτάσεις, απόψεις των επιχειρηματιών καθώς και τρόποι δικτύωσης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα.

13/12/2004 ΔΙΚΤΥΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - Ημερίδα στη Λιβαδειά με θέμα «Οι δρόμοι του κρασιού». Πρώτη συνάντηση των οινοπαραγωγών της περιοχής με το Συντονιστή του ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ και τον Επιχειρηματικό Σύμβουλο Βοιωτίας με σκοπό τη δημιουργία δικτύου οινοποιητικών επιχειρήσεων. Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο, προτάσεις, απόψεις των παραγωγών καθώς και τρόποι δικτύωσης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα.

 

Μητρώο Συμβούλων
Επιχειρήσεις Στ. Ελλάδας
Forum